torstai 4. joulukuuta 2008

HOPA-Kommuuni





Päivä ennen kisoja kämpille saapui uusi naama. Kanadalainen Johnny, joka aikoo myös oleskella Brasseissa ensi kesään saakka jos massit vain riittää. Loisto homma. Jääkiekko taustasta ponnistava Johnnyboy on välissä bodannut ja sen huomaa janssonin voimissa. Jiu-Jitsu miehellä on vielä suht alkutekijöissä, mutta puoli vuotta luo salettiin hyvät pohjat mattomöyrimiseen.

Maanantaina Demian kertoi, että kämpille tulisi taas yksi kaveri lisää. Tällä kertaa kyseessä oli Moazzam, norjassa syntynyt ja kasvanut pakistanilaistaustainen heppu. Moazzamilla oli yllättäen vaikeuksia päästä maahan ulkonäön vuoksi ja jos Adriano ei olisi selvittänyt asiaa rajaviranomaisten kanssa, olisi Moazzam todennäköisesti lähetetty samantien takaisin Norjaan. Tästä johtuen Adriano kutsuu häntä leikkisästi "Bombmaniksi" ja kehoittaa jatkuvasti rauhoittumaan ja olemaan räjäyttämättä paikkoja. Paikallisten Bin Laden/terroristi-läpät menee aika vahvasti Eurooppalaisen hyvänmaunrajan yli. Moazzam voitti norjan ADCC-skabat ja sai paikan trialseihin tammikuulle (jos Tuomas pääset mukaan kisoihin niin Moazzam on samassa sarjassa). Jannu valmistautuu kisoihin täällä ja lähtee takasin uudeksivuodeksi...

Tiistaina joukkoon liittyi vielä yksi naama lisää. Andrew, joka on myös Kanadasta. Andrew on mestoissa 20 päivää ja palaa jouluksi kotiin. Aikaisemmin kaveri on käynyt Thaimaassa treenaamassa thaikkua. Andrew on myös alkutekijöissään jiu-jitsun kanssa ja yrittää saada mahdollisimman paljon irti 20 päivästä täällä. Miehelle Demianin tapaaminen oli lähes monumentaalista.

Nyt kämpillä on suorastaan ahdasta kun Rafinha muutti alakertaan asustamaan eli kämpillä asustaa nyt periaatteessa 6 janssonia poislukien Adriano, joka on nyt terrorisoimassa teitä pahaa-aavistamattomia Suomessa. Pakko sanoa, etten kyllä pystyis budjaamaan 5 jannun kanssa samassa kämpässä pidemmän aikaa. Johnnyn kanssa päätettiin ratkaista nettiongelma ostamalla langaton reititin. Nyt pystyy käyttämään omaa läppäria melkeen koko talossa eikä tarvitse jonottaa koneelle aina kun tarvitsee käyttää nettiä. Plus nyt pystyy kirjoittamaan ääkkösillä taas. Tosin voi olla, että menee taas hetki kun opettelee käyttämään ä- ja ö-nappuloita.

Viikonloppuna pitäisi mennä visiteeraamaan Fabion kotihuudeja Sao Jose dos Camposiin. Tekee varmaan ihan hyvää päästä hetkeksi pois kaupungin vilskeestä ja nähdä lisää paikallisia landemestoja. Lisää läppää varmaan ensi viikon alkupuolella. Piis aut.

Ville

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Sano sille Moazzamille että kuristan sen jos pääsen sinne kisoihin :D