torstai 18. joulukuuta 2008

Perus joulunalusresistelyä


Pari viikkoa on taas menty samalla rutiinilla; treenit, syömään, nukkumaan ja sama uusiks. Joulun tulo on jo verottanut jonkun verran treenaajia ja ensi viikolla ei kuulemma kukaan treenaa. Paitsi me, sillä joulufiilistä täällä ei härmäläinen saa kirveelläkään (vaikka on se ollut kateissa Suomessakin viime vuosina). Joulukoristeita ja markkinointipaskaa on samanverran tai ehkä jopa enemmän kuin Suomessa ja fiilis on hämmentävä kun kävelee shortseissa kaupassa, jossa soi joululaulut. Myös joulupukkikoristeet, jotka riippuu palmuista jaksaa huvittaa.

Salilla on nyt tungosta gringojen suhteen sillä tällä viikolla ilmestyi 2 uutta naamaa. Kanadalainen laskuvarjojääkäri ja jenkkiläinen vapaaottelija. Outojen ensivaikutelmien jälkeen molemmat paljastuivat mukaviksi hepuiksi ja hyviksi jiu jitsukoiksi. Jenkki Dustin "Clean" Denes kertoi otelleensa paljon ja sherdogin rekordista löytyikin sellaisia nimiä kuin Akihiro Gono, Nick Thompson, Eric Shafer ja Rory Singer. Ja melkein kaikki voitot lukotuksilla/kuristuksilla. Molemmat tuoreet heput ovat tosin Paulossa vain tämän viikon ja ensi viikolla käy kato myös meidän kämpillä asustavista jannuista kun 2 lähtee takaisin kotiin. Hyvää vaihtelua olla "pienemmällä" porukalla taas hetki. 6 janssonia samassa talossa on ajoittain liikaa, mutta ainakaan talossa ei ole ollut hiljaista tai tylsää.

Kirjoittelen lisää kun on enemmän kirjoitettavaa. Hyvät joulut sinne kaikille tutuille ja onnittelut Jyrille, Tuomakselle ja Akille uusista vöistä. Piis aut!

Ville

Ei kommentteja: