lauantai 24. tammikuuta 2009

Basicpäivä


Viime kirjoituksesta on mennyt hetki syystä, että ei ole hirvittävästi mistä kirjoittaa. Päivä toisensa jälkeen menee pitkälti samalla kaavalla, joten kirjoitetaan nyt sitten vaikka siitä normipäivästä.

Aamulla herätys 9.30/10.30 (riippuen aamutreeneistä) ja aamiainen, joka on yleensä kasa pillereitä, kuppi "kahvia" (järkyttävää Nestlen murukaffea, mutta minkäs teet kun on kofeiinikoukussa) ja protskut maidon kera. Nopea safkaaminen samalla lukien netistä uutiset ja kamojen pakkaaminen. Yleensä tulee helvetillinen kiire, sillä paikallinen rytmi on alkanut pahasti kotiutua omiin tapoihin ja treeneihin tulee lähdettyä myöhemmin ja myöhemmin. Onneksi yleensä kun itse luulee olevansa myöhässä on salin ovi vielä kiinni ja treenien vetäjä vielä enemmän myöhässä :).

Aamutreenit on yleensä kohtalaista selkään saamista, koska suurin osa treeneihin osallistujista on ruskea ja mustavöitä. Yleensä mestoissa on noin 10 tyyppiä ja monet valuvat paikalle taktisesti lämmittelyjen jälkeen. Perustreenit aamulla koostuu yleensä nopeasta paikkojen auki pyörittelystä (n.5min), normijuoksulämmittelystä (n.10min), drilleistä (n.10min), tekniikasta (n.15min), positiosparrista (n.30min) ja perussparrista (n.20min). Joskus pidempään, joskus vähemmän.

Treenien jälkeen venyttely, ettei mestat ole totaalisen jumissa iltatreeneissä, suihkuun ja takaisin kämpille/ravintolaan syömään. Kerran pari viikossa käydään Demianin ja/tai Matheuksen kanssa Moema Naturalissa syömässä. Kyseisestä mestasta saa terveellisten safkojen buffetin sopivaan 18r (n.6e) hintaan. Kämpillä yleensä sapuskan jälkeen lepäillään tai jumitetaan koneella.

Iltatreenit on jaettu kahteen treeniin. 18.00 on Rafinhan vetämä tekniikkapainotteinen treeni ja 19.30 aamutreenejä vastaavat treenit. Yleensä päädyn illalla Rafinhan treeneihin jos aamutreenit oli tarpeeksi rankat. Torstaisin yleensä meen 19.30 treeneihin, koska ne on toiset kahdesta subbaritreenistä viikossa. Rafinha, 19v purppuravyö, on Demianin "suojatti" laitakaupungin kovista oloista. Rafi on jäätävän tekninen ja kaikki sanookin, että jos Rafille annettaisiin mustavyö, niin kukaan ei sitä kyseenalaistaisi. Anyway, Rafinhan tekniikkatreenit on loisto treenejä, joissa lämmittelyt tehdään lajiliikkeillä ja drilleillä, sen jälkeen tehdään tekniikkaa ja yleensä samaa tekniikkaa treenataan positiosparrilla, lopuksi painitaan pari erää.

Iltatreenien jälkeen jälleen kämpille/ravintolaan syömään ja loppuilta menee yleensä netissä porukan kanssa jauhaessa ja leffoja luupatessa. Nukkumaan tulee mentyä yleensä puolen yön maissa, jotta saa nukuttua 9-10h. Ja seuraavana päivänä sama uusiksi.

Viikkorytmi on yleensä ma-ti 2 treeniä/pv, ke vapaa, to-pe 2 treeniä/pv ja la-su 1 treeni/pv. Jiu Jitsu-treenien lisäksi tulee silloin tällöin juostua puistossa ja tehtyä erinäisiä kuntopiirejä. Helppoa elämää kun ei tarvii murehtia duuneista :)

Ville

Ei kommentteja: