maanantai 5. tammikuuta 2009

Pyhät ja uusivuosi




Vihdoinkin normitreenit on taas alkaneet ja pääsee rakentamaan selkeämmät rutiinit treenaamiseen, syömiseen ja lepäämiseen! Joulun pyhät ja uusivuosi meni kämpillä hengaillessa, treenatessa ja syödessä (ei tosin mitään sen erikoisempia joulumättöjä). Sparritunteja tuli tuplat tai triplat normitreeniaikatauluun verrattuna ja kroppa oli suht kovilla kokoajan. Iltaisin istuttiin Jonnyn kanssa paikallisessa kahvilassa ja juotiin hintahtavista pikku-kupeista espressoa. Onneksi Starbucksista ja Kopenhagenista saa muitakin kaffeja, joista Kopenhagenin cappucino ansaitsee maininnan. Nerokas idea täyttää ensin muki suklaapaloilla ja sen jälkeen kaataa päälle kahvit ja mölöt etc... Kupin sitä kun vetäisee niin ei tee mieli ruokaa muutamaan tuntiin :D.

Uutenavuotena Adrianon perhe oli kyläilemässä Riosta ja illalla oltiin koko porukka Adrianon ystävän luona. Kaverilla oli kattohuoneisto 27. kerroksesta, josta oli näkymät noin neljäs osaan koko kylästä eli pällisteltävää riitti. Kylän koko tuli taas kertaalleen todettua kun taivas täyttyi raketeista keskiyöllä. Vaikkei tullut juhlittua niin uusivuosi jää kyllä mieleen.

Nyt kun pyhät on saatu pois päiväjärjestyksestä pitäisi olla kisoja vähän väliä ja tarkoitus olisi skabata paljon. Loppuvuosi oli aika nihkeä skabojen suhteen, joten toivottavasti nyt saa hyvitystä siihen... Hyvät vuoden alut kaikille sinne päähän!

1 kommentti:

pate kirjoitti...

Uusia vuosia sinnekkin, paa spekseja skaboista, kunhan ne koittaa. -Pate-