keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Casa Branca Revisited


Viime viikolla alkoi taas normitreenit ja rutiinit. Viikon loppupuolella käytiin Matheuksen ja Rafinhan kanssa syömässä Moema Naturalissa (en tiedä olenko tästä aikasemmin maininnut, mutta kyseisestä mestasta saa terveellistä ja kevyttä sapuskaa buffettina ja paikka on täynnä kauniita naikkosia) ja Matheus ehdotti lähtöä Casa Brancaan viikonlopuksi. Tarkoituksena treenata ensin ja relata sen jälkeen. Maiseman vaihto tekisi hyvää taas Sao Paulossa hengaamisen jälkeen. Plus sääennusteet lupasivat loistoilmaa altaalla levyttämiseen ja chillailuun. Mukaan lähti Rene ja Rafinha, joten ei tarvinnut pelkällä portuguesella pärjätä.

Perjantaina treenattiin taas Matheuksen veljen Tavela Gold Teamin salilla, missä on autenttinen tunnelma kun linnut lentelee mattojen yli pesiinsä salissa ja matolla on linnunpaskaa :D. Sää oli aivan helvetin tukalan kuuma ja kostea, joten 50min sparria aiheutti varmasti noin 2kg:n painonlaskun. Paikallinen taso ei mustavöitä lukuunottamatta ollut kovin ihmeellinen, mutta hyvät sparrit siellä sai ja porukka oli innoissaan ku gringo oli taas käymässä. Viime käynnin jälkeen meitsistä oli ilmeisesti ollut maininta paikallisessa lehdessä, "suomalainen urheilija harjoitteli Casa Brancassa" :D. Hyvää läppää.

Perjantaina tutustuttiin myös pienen matkan päässä olevan San Jose do Rio Pradon yöelämään. Tällä kertaa tosin vain parin bissen kera. Matheus on ilmeisen tunnettu kotikylänsä alueella kun kokoajan oli joku taputtelemassa selkää ja jauhamassa. Aika perusilta oli ja väsymys painoi jo lähtiessä, mikä hillitsi omaa menojalkaa. Nukkumaan pääsi vasta viiden holleilla, mutta onneksi seuraavana päivänä ei ollut mitään sen kummempaa ohjelmaa.

Herätessä Matheuksen suku oli jo grillaamassa ja päivä aloitettiin saunalla ja uinnilla, jonka jälkeen siirryttiin syömään grillisapuskoja. Päivä menikin pitkälti altaassa perseillessä ja saunoessa. Iltapäivällä pelattiin fudista ja sain kuulla miten paska oon fudiksessa. Illalla käytiin syömässä ja piipahdettiin paikallisessa. Paikallisen ulkopuolella paikallinen kylähullu esitteli meille Cachaça-pulloaan ja taitettavia saksia, joilla on kuulemma hyvä lyödä kaulaan. Rafinha kusetti äijää ihan huolella (mm. "ottamalla kuvia" lompakolla jannun posettaessa :D) ja kaikki sai hyvät naurut. Jannu tosin taisi luulla, että naurettiin sen kanssa eikä sille. Pikaisen visiitin jälkeen palattiin kämpille goisaamaan.

Sunnutaina syötiin mätöt ja ajeltiin takaisin Pauloon. Teki taas hyvää vaihtaa hetkeksi maisemaa, nyt on taas mukavaa olla kämpillä ja treeneissä. Demianin pitäisi tulla tänään bäkkiin Hawaiilta ja aloittaa treenaaminen helmikuiseen Chael Sonnen matsiin, joten tällä viikolla on varmasti itse maestron vetämiä treenejä!

Ville

2 kommenttia:

pate kirjoitti...

Mimmoset on muuten sikäläiset saunat? Ihan kunnolisia, vai jotain "hikoiluhuoneita"? Ei muutaku, hyviä jumppia, saat kohta härmäläistä seuraa, ku Aki saapuu hämmentämään sinne seurax :) Meitsi lähtee su 3 viikox väli-amerikkaan relaa, ei muutaku peasce & out! -Pate-

Twb3 kirjoitti...

Tuol Matheuksen talolla oli turkkilainensauna, mut siel mestassa missä käytiin treenaa oli ihan kunnon kuumasauna ja jengi osas jopa ottaa löylyä ihan ookoo. Hyvää reissua! Ilmat varmaan vähän paremmat ku Suomessa :D