sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Muutos suunnitelmiin...

Muutama tunti edellisen postauksen jalkeen FPJJ:n (Federaçao Paulista de Jiu Jitsu) nettisivuille ilmestyi kisakutsu kyseisiin subbarikisoihin, joista kirjoitin. Ja vitutus oli kohtalainen kun katse osui painoluokkiin. Mita helvettia! -61kg ja seuraavana -73kg!!! Itsehan asetun juurikin kivasti siihen puoleenvaliin eli n. 66-67kg:n kisakunnossa. Suomessa -61kg ei olisi ongelma subbarikisoihin, mutta taalla painonhallinta tuntuu olevan huomattavasti vaikeampaa ja kovan treenaamisen keskella painonpudotus saattaisi johtaa palautumisongelmiin. Suunnitelmat uusiksi...

Ihan ensimmaiseksi hieman pitsaa, koska painosta ei selkeasti ole nyt stressia :D. Vaihdetaan mentaliteetti siihen, etta tekniikalla (silla vahalla mita on) mennaan ja toivotaan ettei kukaan helvetillinen morssari 80 kilon paikkeilta aio pudottaa samaan sarjaan. Pari kiloa pois ja kreatiini paalle, etta saadaan pari kiloa nestetta lihaksiin. Tietekin kreatiinia kysellessa paljastuu, etta se on laitonta Brasiliassa (syy epaselva). No lisaravinneliikkeen pojat lupasivat sita kuitenkin jarkata.

Muuten treenit on kulkenut hyvin ja oon paassyt treenaamaan parilla pienemmalla salilla, taynna janssoneita joiden tyyli on vieras. Lisaksi vierailla saleilla gringosta halutaan ottaa mittaa eli toita saa tehda ihan huolella todistellakseen paikallisille. Muuten paivat menee syomisen, nukkumisen ja tv:n katsomisen merkeissa. 10 lajitreenia viikkoon paikallisella sparrimaaralla on sellainen rasite, ettei paljon muuta kaipaa treenien jalkeen kuin safkaa ja lepoa. Nyt ei ainakaan tarvitse safkasta pihistella, mutta kylla tassa silti yritetaan syoda vaan hyvaa shittia..


Vaihteeksi hermoilemassa painoa...


Ei kommentteja: