torstai 27. marraskuuta 2008

Treenia ja kisavalmistelua

No niin, viela kerran muutos painoluokkaan. :D Kisojen sivuilla olevaan osallistujien tarkistus ohjelmaan oli laitettu miesten ja naisten painoluokat sekaisin eli se -66kg oli nyt sitten naisten sarja. Talla naamalla ei varmaan naisten sarjoihin paasta :D. Koko katastroofin teki taydelliseksi etta huomasin 22. paiva, etta viimeinen ilmoittautuminen oli 21. paiva. Onneksi Brasilialaiseen tapaan aikataulut ja deadlinet eivat ole niin justiinsa ja Adriano saikin pienella noyristelylla meikalaisen rekisteroitya mukaan. Nyt siis on varmaan, etta 73kg on nyt sitten se sarja. Toivotaan, etta kaikki mahdollinen saato tapahtui nyt ennen kisoja ja kisoissa kaikki menee mallikkaasti.

Viime viikolla levinnyt jalkapoyta parani treenikuntoon suht nopeasti ja viikonloppuna pystyi jo treenaamaan ihan kunnolla. Talla viikolla ei ole vapaapaivia pidetty ja tanaan pitaisi viela puristaa kovat treenit irti kropasta vaikka mestat alkaakin olla melko lopussa. Huomenna pyoritaan kevyemmin ja lauantaina levataan. Paino on talla treenimaaralla tipahtanut sinne 70kg:n pintaan eli alipainoisena todennakoisesti mennaan, mutta so not...

Kenkien pollimisesta johtuen JOUTUI ostamaan uudet kengat. Itsehan en todellakaan tykkaa kenkien ostamisesta. Varsinkaan surffi/skedepuljusta. Tottakai mukaan tarttui 3 paria surffishortseja samalla... No eipa taalla muuten rahaa uppoa juuri mihinkaan eika jaksa ihan overisti sniiduilla. Ja Adrianon mukaan ne oli ansaitut. Se riittaa mulle :)

Ville

Ei kommentteja: