torstai 20. marraskuuta 2008

Takapakkia

Helvetin FJJP! 17. paiva alkoi ilmoittautuminen Paulistoihin ja ihmettelin ilmottautuneiden nimia kun pisti silmaan, etta sinne oli lisatty -66kg sarja. Eli nyt sitten painosarja vaihtuu kolmannen kerran. Nyt sitten toivotaan ettei kiristelysta tule ongalmallista pikku bulkkauksen jalkeen :). Muuten hyva homma sikali, etta 66kg on huomattavasti kotoisampi kisapaino kuin 73kg...

Eilen aamutreeneissa painiessa onnistuin rikkomaan jalkapoydan. Olin parin selassa ja ohi kiitavan hetken oli jalat ristissa. Jannu yritti tehda nilkkalukkoa (triangeloimalla jalat). Siina vaiheessa ku pari sulki triangelin oli jalat jo erillaan, mutta pari repi toisella kintulla mun jalkaa edelleen. Juuri kun repeilin, etta tohon ei kylla taputa kukaan, kuului klassinen lastenruokapurkinavausaani (blop) ja mukava kipu valtasi jalkateran. Iltatreenit viela rimpuilin, mutta tanaan aamulla oli todettava, etta on pakko pitaa breikkia.

Eli nyt pitaisi pudottaa painoa rikkinaisella jalalla.

Ei kahta ilman kolmatta. Tanaan piti lahtea Demianin managerin kampille hengailemaan, kun lahtoa tehdessa rupesin ihmettelemaan mihin helvettiin olin kengat jattanyt. Pendanttina janssonina ne on aina samassa paikassa. Sen lisaksi vieressa olleet juoksukengat oli myos kadonnut. Adrianoa syytettyani tajusin, etta portti oli auki noin 5min aiemmin ja silloin joku ne on varmaan lipastanut. PERKELE! Slabarit ei kylla ollut kelvannut tai sitten rosmo on ollut korrekti ja jattanyt edes yhdet kengat.

Eli nyt pitaisi pudottaa painoa rikkinaisella jalalla ja ilman juoksukenkia. Toisaalta paskana olevalla jalalla ei vissii hirveasti lenkkia vedeta muutenkaan.

No kylla toi tan paivanen altaan reunalla auringonottokin mulle kelpaa :)

VILLE

Ei kommentteja: