keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Kisavalmistelua



Sunnuntaina vedettiin pitkat sparritreenit ja paalle viela muutama era kisasparria. Paini kulki loistavasti ja fiilis oli loistava ajatellen seuraavan viikonlopun kisoja. Treenien jalkeen siirryttiin Shopping Eldorado nimiseen hillittomaan ostoskeskukseen, josta piti poistaa muutamia tarpeita. Lopulta mukaan tarttui vaikka mita, mutta onneksi juoksukengat ja hiustenleikkuukone saatiin hommattua. Ostoshelvetin jalkeen Adriano ajelutti meita ympari keskustaa ja naytti muutamia nahtavyyksia kuin myos persaukisempia alueita. Keskusta oli kylla vaikuttava naky. Torkean korkuisia firmojen konttoreita, merkkiliikkeita, korttelia myohemmin jengia nukkumassa kadulla patjoilla ja huoria tekemassa diileja tien sivussa. Oli siisti paasta nakemaan keskuskustaa, vaikka toiveissa olikin alunperin treenata viela illalla...

Illalla kun paastin takaisin kampille kavi kuitenkin selvaksi, etta flunssaa puskee. Aamulla oli sitten selvaa ettei sina paivana treenata. Tapahtui perinteiset eli juuri ennen kisoja iskee lentsu ja "kisavalmistelut" menevat vituralleen. Maanantai meni puhtaasti peiton alla tv:ta luuppaillessa. Riemukasta tasta teki se etta piti kuitenkin pitaa huolta etta paino pysyy kurissa ennen kisoja. Tiistaina onneksi paasi sentaan kavelemaan Parque Villa Lobosiin (kuva). Kavely tekikin hyvaa, mutta treenit jatin suosiolla viela valiin.

Tanaan sitten vedettiin aamutreenit ja illalla tekniikkatreenit, joiden jalkeen olo ja paino olivat jo paremmalla mallilla. Torstaina olisi sitten tarkoitus vetaa viimeiset kovat treenit (ja lahes ainoat) ennen kisoja. -70kg-sarjaan "diettaaminen" on ollut hammentavan vaikeaa. Onko paikallinen ruoka liian hyvaa vai onko perati tullut lihasta?? -64kg saattaa kylla jaada historiaan meitsin osalta taman reissun jalkeen :)

Ei kommentteja: