keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Saikutusta
























Kuva talta paivalta. Paise oli noin 4x isompi pahimmillaan.


Viime viikolla flunssan ja pikku painonpudotuksen yhteydessa vasempaan jalkaan tullut pikku nappyla tulehtui juuri ennen kisoja. Paatin, etta otan antibiootit vasta kisojen jalkeen ja hoidin nappylaa vain antibioottisella salvalla. Lauantaiaamuna nappyla oli turvonnut hillittomaksi paiseeksi, joka oli aivan helvetin kipea ja todennakoisesti taynna mataa. Kisoissa paise ei hairinnyt, mutta kisojen jalkeen pelkka seisominen kerasi painetta paiseeseen ja sattui sanalla sanoen vitusti.

Paikalliset apteekit ovat onneksi jokaisen kotitohtorin unelma. Tiskille vaan kertomaan mita tarvitaan ja tadit/sedat antaa. Ainoastaan hormooneihin ja vahvoihin kipulaakkeisiin tarvitaan reseptit. Pikainen selvitys tapahtuneesta, jalan vilautus ja kassalle.

Toiveissa oli etta olisin selvinnyt 3 paivan levolla ja pystynyt jo tanaan painimaan, mutta ei talla viela painita. Maanantaina lahti Damon takaisin ausseihin ja tiistaina Jade takasin Espanjaan, joten viela hienompaa on kokkia kampilla itekseen ja puristella mataa jalasta (oh the joy!). Netissa roikkuminen ja tv:n tuijottaminen alkaa jo riittaa, eika tuskaa helpota etta tv:sta tulee BJJ:ta ja MMA:ta jatkuvasti. Tappiomatsin video on luupattu tuhanteen kertaan ja nyt tahtoo paasta treenaamaan!! (Ja ei, en tosiaan laita sita mihinkaan youtubeen :) )

Eilen kuitenkin sain jalasta suurimmat kuonat pois ja paise nayttaa paranevan huomattavasti paremmin. Siita innostuneena olinkin tanaan juoksemassa Parque Villa Lobosissa ja oli kylla loistavaa paasta liikkumaan taas. Samalla yritetaan saada vitivalkoiseen suomipoikaan vahan paikallista pigmenttia. Jalkakaan ei ottanut itseensa vaan jatkaa paranemista. Toiveissa on paasta painimaan huomenna tai perjantaina. Viela kun loytaisin jostain kisat ensi kuulle niin homman saisi taas nousuun. Piis aut!

Ville

3 kommenttia:

pate kirjoitti...

Ootko käyny kokeilee surffausta?

Twb3 kirjoitti...

En oo viela paassyt rannikolle ollenkaan. Mut lupasin kylla jengille kokeilla kun paasen...

pate kirjoitti...

Joo, frendit on sanonu, et se on helvetin siistii :) pitää käydä kokeilee tammikuussa ku lähetään Costa-Ricaan. Toi suihku hässäkkä on aika pelottavan näköinen, huonol tsägällä ja pienel oikarilla, voi olla viimeinen suihku.