perjantai 17. lokakuuta 2008

Perusviikko



Landella kayminen, liika syominen ja lepaaminen vieraannutti treeneista liikaa. Maanantainatreenipaiva oli kammoa. Olo oli hidas ja painava eika paini oikeen kulkenut. Ennen iltatreeneja kavaistiin Demianin, Adrianon ja kamppisten (Jade ja Damon) kanssa São Paulon pohjoispuolella olevan vuoren paalla luuppaamassa kaupunkia. Oli kohtalaisen pysayttavaa kun kaupunkia riitti horisonttiin saakka ja joka paikasta nousi hillittomia taloja. Kevyesti Helsinkia isompi pitaja.

Tiistaina ja Torstaina Demian otti meidat mukaan MMA-treeneihin Eduardo Tellesin Ninenine Jiu-Jitsu-salille. Sali, joka paljastui erittain siistiksi, sijaitsee lahella keskustaa. Demianin pysty nayttaa parantuneen huomattavasti ja erityisesti alasviennit oli natisti pohjustettu lyonneilla ja potkuilla. Telleksen pysty puolestaan oli lahes yhta hammentavaa ja erikoista kuin miehen mattotyoskentely. Repertuaariin kuului mm. hyppyalapotkuja ja spinning backfisteja. Oli siistia katsoa kun maailmanluokan naamat treenaa. Btw Telleksella oli siisti penthouse samassa talossa kuin sali.

Keskiviikkona kaytiin myos Demianin tontilla, 20min São Paulon ulkopuolella. Tontti oli toistaiseksi pelkkaa sademetsaa ja ymparilla oli suuret suojelualueet, joten talo tulee olemaan lahella luontoa. Naapurien kampista paatellen alue oli todella hyvin toimeentulevien aluetta ja todella kaunista. Demian sanoikin nauttivansa enemman luonnosta kuin kaupungin vilskeesta. São Paulo on kylla sen verran iso ja aktiivinen mesta, etten yhtaan ihmettele.


Muuten ohjelma on pitkalti : aamiainen, aamutreenit, luonas, paivaunet, hengailua, iltatreenit, syomaan, telkkaria/netissa pyorimista, nukkumaan ja aamulla sama uusiksi. Toisaalta paikallisella treenitahdilla ei hirvittavasti enempaa kaipaakaan ja muutama pieni reissu kaupungilla viikossa on tarpeeksi.

Ruokakulttuuri on muuten mieleton Paulossa. Kaikkeen tekemiseen liittyy syomista ja kun syodaan niin silloin syodaan paljon. Onneksi kampan lahella on sushi paikka missa kiintealla 30 realin hinnalla saa tilata kaikkea niin paljon kuin jaksaa. Nain saa syoda paljon, mutta terveellisesti. Takaisin tulen todennakoisesti siina kunnossa ettei -64kg:isiin ole hetkeen asiaa :) .





VILLE

Ei kommentteja: