tiistai 14. lokakuuta 2008

Kuosittautuminen Casa Brancassa















4:n paivan kovan treenaamisen jalkeen akatemian mustavyo Matheus kyseli kiinnostaisiko meita lahtea hanen kotipaikkaan Casa Brancaan. Tietenkin suostuimme ja sovimme lahtevamme perjantai aamuna.
Casa Branca sijaitsee noin 200km pohjoiseen São Paulosta ja on about Porvoon kokoinen mesta.

Tarkoitus oli perjantaina treenata, lauantaina uida, saunoa ja syoda ja sunnuntaina ajaa takaisin. Matkat olivat melko kivuttomia hyvakuntoisten teiden ansiosta ja kahta kaistaa ajettiin kolme autoa rinnakkain.

Paikan paalla todettiin etta Matheuksen perheen kesakamppa on aivan helvetin hieno altaineen ja grillikatoksineen. Altaaseen paasya joutui kuitenkin odottamaan silla olimme luvanneet treenata Matheuksen veljen kanssa. Pikaisen syomisen ja Matheuksen tadin keittamien kahvien jalkeen oli aika katsastaa paikallisen jiu-jitsun taso.















Siirryimme hillittomaan urheilukeskuskompleksiin, jossa ensin vedettiin punttitreeni ja sitten jiu-jitsua paikallisen tiimin kanssa. Tiimi oli aikaisemmin ollut Matheuksen ja hanen veljensa Tavelan(?) Matheus & Tavela Gold Team, mutta kun Matheus siirtyi Brasaan piti nimi muuttaa vain Tavela Gold Teamiksi. 8 hengen treeneissa oli 3 mustavyota ja totta kai gringot laitettiin ottamaan 3 eraa putkeen eri mustavyon kanssa. Murheellistahan se oli. Katalat brassit keksi vasyttaa lankkarit ensin puntilla ja sitten noyryyttivat meita vasyneita parkoja painiessa. Loput pari eraa sai onneksi hyvaa mielta alemmilta vyoarvoilta. Alkava kesakin tuntui treenatessa. Lahti varmaan 3kg tunnin aikana...

Illalla kaytiin paikallisessa menomestassa, joka oli itseasiassa pitseria. Pitsaa, pari binia ja kampille goisaamaan.

Launtaina keskityttiin levyttamiseen ja chillailuun. Sauna lampiamaan ja altaaseen. Mahtavaa. Kolmen tunnin uimisen ja saunomisen jalkeen valmiiseen poytaan syomaan grillisapuskaa ja pelaamaan bilista Matheuksen perheen ja kavereiden kanssa. Kyyti oli myos biliksessa kylmaa.
Pienien paivaunien jalkeen oli taas mentava syomaan. Talla kertaa naapuri kylaan São Jose de Rio Pardoon, joka paljastui hieman isommaksi paikaksi. Hampurilaisia, muutama kalja ja taas oltiin valmiina nukkumaan. Kunnon bilettajia.

Sunnuntaina palattiin freeseina ja hyvin syoneina bakkiin São Pauloon ja pelattiin jo ennakkoon maanantain treeneja. Kaiken sen syomisen jalkeen ensimmaiset treenit tulisivat olemaan helvettia. Ja sita ne myos olivat...













































































1 kommentti:

NWO Observer kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.